Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi’nin yağlı boya resim kursu etkinliği Atataürk Mahallesi’ndeki Kasabapeyzaj alanında gerçekleşti. Yoğun katılımın yaşandığı etkinliğe Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisei öğrencileri de katılanlar arasında yer aldı.
Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi’nin yağlı boya resim kursu etkinliği Atataürk Mahallesi’ndeki Kasabapeyzaj alanında gerçekleşti. Etkinlik başlangıcında Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz, yaptığı konuşmada öncelikli olarak ilçedeki tüm kuruluşlarla işbirliği çalışmalarının artarak devam edeceğini, Kasabapeyzaj fidanlık alanını da yıl içerisinde çeşitli etkinliklerde kullanacaklarını belirtti. Kurum çalışmalarının artarak devam ettiğini belirten Müdür Saffet Yılmaz, Ekim ayında 7000 kursiyer kaydı ile başlayacaklarını ve yeni dönemde hedeflerinin bir yılda 55 bin kursiyere ulaşmak olduğunu ifade etti.
Etkinliğe katılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Şenyüz ile Harezmi Anadolu Lisesi Müdürü Serkan Kökötür’e teşekkür ederek sözü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Şenyüz’e bıraktı. Şenyüz ise etkinlik alanının oluşumuna katkıda bulunan Kasabapeyzaj sahiplerine ve etkinliğe katılanlara teşekkür etti.
Etkinlik sonunda çekilen hatıra fotoğrafları ve drone çekimleri ile etkinlik tamamlandı.